Salı, Ekim 22, 2024
ErdekManşet

ÇÖMEZ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ AÇTI

Haberi Paylaşmak İçin

ÇÖMEZ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ AÇTI

İyi Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez Erdek’teydi.

Erdek’te İyi Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Turhan Çömez, açılış öncesinde ilk olarak Düzler Mevkii’nde vatandaşlarla biraraya gelip, ardından Erdek girişinde seçim otobüsünden inerek otogarın bulunduğu yerden partili ve vatandaşlar ile birlikte Pazar Meydanına kadar yürüyerek esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI…
Ardından Pazar Meydanı’nda bulunan İyi Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Turhan Çömez, ardından İyi Parti Meclis Üyesi adaylarının tanıtımına da katıldı.
Açılışın ardından konuşma yapan Çömez: “Bizimki kutlu bir yolculuk. İyi bir yolculuk, samimi bir yolculuk. Ve milletimize hizmetkar olmak için çıkılmış bir yolculuk. Kötüyle iyinin savaşında, iyinin yanında olmak için yapılan bir yolculuk.
Ankara’daki ceberrut anlayışa, gelip sizin oyunuzu alıp sizleri unutan, sadece ceplerini doldurmak için siyaset yapan bu ceberrut anlayışa itiraz edilmek için çıkılmış bir yolculuk.
İnşallah İyi Parti kadrolarıyla, Arif Başkan, eski ama eskimeyen belediye başkanımızın kadroları, meclis üyelerimiz İyi kadrolarla bölgemize çok güzel hizmetler getireceğiz.
İnanıyorum ki Arif Başkan ve kadrosunun çalışmalarıyla Erdek tarihinin altın dönemini yaşayacak. Ben de Büyükşehir Başkanınız olarak buraları ayağa kaldırmak, her bir ferdi müreffeh hale getirmek için canla başla çalışacağım.
Erdek bir zamanlar bölgenin yıldızıydı, incisiydi. Buraları ihmal edildi. Daha Erdek’imizin çoluğu, çocuğu asbestli yani kansorejen borulardan gelen suyu içiyor. Göreceksiniz, bu milletin her bir kuruşu, hakkıyla ve layıkıyla değerlendirilecek ve Erdek iyi insanların omuzlarında yükselecek.
Biz bir ve beraber güzel bir Erdek’te, güzel bir Balıkesir’de yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

ARİF DEMİR: “İNŞALLAH HEPİMİZ MECLİSTE OLACAĞIZ”
İyi Parti Erdek Belediye Başkanı Adayı Arif Demir ise: “Meclis üyelerimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hepimiz mecliste olacağız. Yarın Genel Başkanımız Meral Akşener, Erdek’i ziyaret edecek. Bunun müjdesini şimdi buradan veriyorum. Hepinizi Cumhuriyet Meydanı’na bekliyorum” dedi.

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNE AÇILIŞ
Seçim koordinasyon merkezinin açılışına İyi Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, İyi Parti Erdek Belediye Başkanı Adayı Arif Demir, önceki dönem Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, İyi Parti Erdek İlçe Başkanı Levent Köse ve belediye meclis üyesi adayları ile partililer katıldı. (haber/foto: İ.Şahin-O.Bölükbaşı)

 


Haberi Paylaşmak İçin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir